dijous, 17 de juliol del 2008

LA VALL FOSCA, UN PANORAMA QUE NO ES VEU

Ara que FADESA, la gran constructora i responsable de la construcció del complex Vall Fosca Resort, sembla que ha petat, la presgunta es mes que obvia: Què va a ocòrrer amb tot el que està a mig construir?

La pràctica de les empreses contructores, es subcontratar els treballs a altres empreses, que en la practica son qui construeixen, però clar, si la empresa que ha de pagar aquestos serveis esta en concurs............logicament les empreses subcontratades poden escolir si continuen o no els seus treballs, doncs en el panorama de concurs de creditos, és realment un risc que avui dia, és dificil d'assumir per una petita empresa.
Però no passa res!!!, Fadesa assegura que les vivendes, i els hotels, i els camps de golf, que estan en vies de contrucció, s'acabaran de fer. 900 vivendes, 2.000 places d'hostaleria, tot i que nohan dit res de les pistes d'esqui, de les quals ja s'han posat les pilones (recordem que aquesta estació d'esqui debia estar en funcionament el 2006, pero de moment.......)

Gran negoci el del "ladrillo" no??

Ens van vendre el macropojecte Vallfoscaresort (esqui i allotjaments), com la solucio als problemes de la vall i dels seus habitants, però (seguint amb aquest reaonament) resulta que aquest projecte no te futur si no hi han pistes d'esqui. Ara, crec que tenen i tenim un problema mes gran que el que abans tenien.

I es que no aprenem mai.