diumenge, 4 de maig del 2008

PONT DE MAIG A PANTICOSA

Hem estat el cap de setmana a la zona de panticosa. No haviem estat mai, així que era tot nou.

Per començar, el refugi de casa de piedra, be, la gent agradable, però l'entorn, fatal. Tot brut i desordenat. Sensació de desastre. Al cosat, el luxe. Hotel a 150€/nit. en fi.

Hi quedaba bastanta neu, però les condicions..........

El dijous ferem una excursió per la vall de bachimaña, en plan tranqui. a 1900m comença la neu, i cada cop mes gruix. despres anem a Portalet a vore com esta el tema.
El divendres, agafem els esqui i anem a la zona del anayet. Tirem unes horetes, i fem algunes baixades llargues amb una neu excel·lent, fins que la neu comença a fer-se tova, per baix de 2000m.


Abans de tornar a casa de piedra, passem per Lasarra, a veure "l'allau". Bestial i fem un mos tirats a ala gespa!El dissabte, com que s'ho vam passar molt be esquiant, repetim, però a la zona del Aneou, fem un mena d'avantcim del canal roya, modest però que en sofereix la possibilitat d'esquiar en neu molt bona i en una zona molt bonica, amb el Midi vigilant. La part final incomoda, perque s'havia de fer un flanqueig molt llarg, per tal de pillar la neu millor. Ara ja se que eles flanquejos no son lo meu.Com que el dia havia estat intens, a Lasarra a dinar, i despres siesta i visita a Sallent!


Diumenge, intent al Garmo negro, però l'estat de la neu, lesfalta de forces, la preocupació pel transit de tornada a BCN (excuses barates), ens han tirat arrere.